Сегодня вышла игра Gotham Knights по комиксам DC. В самой игре, судя по всему, ничего интересного нет. Как минимум, она кооперативная — для полноценного экспириенса нужно иметь друзей, которые играют в ту же игру, и проходить её с ними по сети, выделив одновременно (!) по несколько свободных часов каждому. Ещё и чтобы были доступны сетевые сервера из тех стран, где вы все живёте. Множество невыполнимых условий, особенно для русского 30+.
Но была забавная ситуация — неделю назад в Дискорде разработчики игры сказали, что она не будет поддерживать частоту больше 30 fps даже на консолях нового поколения. Из-за этого игроки начали массово отменять предзаказы, писали об этом в Твиттере, поехала цепная реакция. Как минимум несколько сотен отмен было, потом ещё и отдельный опрос на крупном форуме, который показывал, что игру не собираются покупать в том числе и те, кто до этого хотел.
Лично мне загоны про fps всегда казались странными. Я вижу отличия между 30 и 60, но не сказал бы, что эта разница имеет для меня хоть какое-нибудь заметное значение. Наверное для киберспорта важно, но для получения удовольствия от казуального мультика не критично.
Мне скорее стало интересно: вот эту сотрудницу Warner Bros. Montreal, после сообщения которой начались отмены предзаказов — её же наверняка боссы поругают за потерю некоторой доли прибыли, может даже премии лишат. Следовало ли ей так говорить? Да, она сказала правду, но, уверен, этот вопрос можно было бы как-то обойти. Думаю, игроки уже после запуска не особо обратили бы внимание на fps, и уж точно не такой процент людей стал бы закрывать игру, удалять её и возвращать деньги.
Вроде бы принцип "Нужно быть честным и говорить о своём продукте правду" — это хорошо и правильно. Тем не менее, в реальной жизни следует учитывать ещё и, например, что ваши потребители могут быть истеричками. Отсюда и появляются все эти политически-обтекаемые ответы на вопросы, в которых на самом деле нет никакой сути.
У Азимова в "Основании" описан специальный лингвоматематический набор уравнений, через которые можно пропустить любой текст так, чтобы остался только настоящий смысл этого текста без воды. И там как раз речь одного политического посла пропустили, получился на выходе пустой лист. Вот так нужно разговаривать с толпой :)
#games
#DidYouKnow❓
Relying on the healing power of nature, Naturopathy stimulates the human body's ability to heal itself!
Test your knowledge about Naturopathy. Take the quick quiz today!
Visit: https://quiz.mygov.in/quiz/naturopathy-quiz/
📢 The Weekly Wrap – 16 May 2025
1) #DidYouKnow Today is Drug Victims Remembrance Day?
An annual observance to rally together on the harms and trauma of drug abuse.
Visit the “Museum of Us” exhibition from 16 to 18 May at Suntec City, 10am to 8pm, to get an insider perspective on the impact of drug abuse and offer support in the healing process.
🔗 Show your support at: go.gov.sg/rday2025.
2) The Together, for Better roadshows: Back in your ‘hood!
Our roadshows are back, and we’re making our way to Bukit Panjang and Hougang this weekend!
What’s in store for you:
✅ Interactive exhibits
💼 Professional advice on jobs and upskilling
🎁 Join quizzes and win prizes
🔗 More details: togetherforbetter.gov.sg/events-and-roadshows/
See you at Hillion Mall and Hougang Mall on 17 & 18 May, from 11am to 8pm!
Daily Questions and Answers
1. The ‘Roof’ of the world is referred to which place?
Answer: Pamir knot
2. What is the currency in Cambodia?
Answer: Riel
3. What is dew point?
Answer: The temperature at which dew begins to evaporate
4. How do you measure the speed of wind?
Answer: Anemometer
5. Name the river that is not crossed by any bridges.
Answer: Amazon
#DidYouKnow
One million Earths could fit inside the sun!
Via @askmenow
News headlines: read here
Try: Quiz MCQ
For Fun: Be Like Bro , sarcasticLOL
1. How many countries are present in Africa?
Answer: 54 countries
2. Which planet is closest to Planet Earth?
Answer: Venus
3. What erupts from a volcano?
Answer: Lava, steam, ash, pieces of rock, and gaseous sulfur compounds
4. What is the name of the strait that separates the north and south islands of New Zealand?
Answer: Cook strait
5. Which is the direction at which wind blows?
Answer: Leeward direction
#DidYouKnow
At over 2,000 kilometers long, The Great Barrier Reef is the largest living structure on Earth
Via @askmenow
Know more about:
1- Venezuela Oil Crisis
2. Rohingya Refugee Crisis
News headlines(29.01.2021): read here
Try: Quiz MCQ
For Fun:Be Like Bro , sarcasticLOL
Today's Questions and Answers
1. Which is the coldest continent in the world?
Answer: Antarctica
2. Which is the world’s smallest country?
Answer: Vatican City
3. Where is the Colloseum located?
Answer: Rome, Italy
4. Where is the Tower Bridge located?
Answer: London, UK
5. Where is the Leaning Tower of Pisa located?
Answer: Pisa, Italy
#DidYouKnow
There is enough DNA in the average person’s body to stretch from the sun to Pluto and back — 17 times.
Via @askmenow
Today's news headlines: read here
Try: Quiz MCQ
For Fun: Be Like Bro , sarcasticLOL
Today's Questions and Answers
1. Which is the largest waterfall in the world?
Answer: Victoria Falls
2. Which is the largest desert in the world?
Answer: Sahara Desert
3. What are the branches of a river called?
Answer: Tributaries
4. Which is the largest island in the world?
Answer: Greenland
5. What heats the water in a hot spring?
Answer: Magma
#DidYouKnow
In a glass of water when you pour a handful of salt, the level of water does down
Via @askmenow
Today's news headlines: read here
Try: Quiz MCQ
For Fun: Be Like Bro , sarcasticLOL
Today's Questions and Answers
1. Which is the tallest mountain in the world?
Answer: Mount Everest
2. Which is the latitude that runs through the centre of the Earth?
Answer: Equator
3. What are the names of the 5 oceans of the world?
Answer: Indian Ocean, Southern Ocean, Atlantic Ocean, Pacific Ocean, and Arctic Ocean
4. Which country has the highest population?
Answer: China
5. Which is the longest river in the world?
Answer: The Nile, Africa
#DidYouKnow
The Paris Agreement on climate change was signed by the largest number of countries ever in one day.
Via @askmenow
Today's news headlines: read here
For fun visit : Be Like Bro , sarcasticLOL
Try : Quiz MCQ
Daily Questions and Answers
1. Aurora Borealis are created in which layer of atmosphere?
Ans. Thermosphere
2. What is the instrument used to measure wind speed?
Ans. Anemometer
3. Eiffel Tower is six inches taller in summer due to-
Ans. Thermal Expansion
4. Eiffel Tower is taller in which season-
Ans. Summer Season
5. Who was the first person to win the Nobel prize in physics?
Ans. Wilhelm Conrad Röntgen (1901)
#DidYouKnow
The reason the ocean has waves and has tides that switch from high to low is that the gravitational pull from the moon and the sun keep changing.
Via @askmenow
Know more about:
1- Aurora Borealis vs Aurora Australis
Today's headlines: read here
For fun: Visit @sarcasticLOL & @updateee
Daily Questions and Answers
1. Sleeping under the tree at night time is dangerous because trees produce some gas, what is the gas?
Ans. Carbon Dioxide
2. Sound waves cannot travel in?
Ans. Space or Vacuum
3. What is the full form of NASA?
Ans. National Aeronautics and Space Administration
4. What is the atomic number of sodium?
Ans. 11
5. What are the three subatomic particles in an atom?
Ans. Eelectrons, protons and neutrons
#DidYouKnow
The decimal number system we use today was invented in India.
Via @askmenow
Latest news: Hong Kong internet provider admits blocking pro-democracy website
Have fun with @sarcasticLOL
Daily Questions and Answers
1. We live in which layer of atmosphere?
Ans. Troposphere
2. 1 Nanometer is equals to how many meters?
Ans. 10 power minus 9 meters
3. Sun appears red at morning and evening because of?
Ans. Scattering of light
4. Which Scientist named the words positive and negative in electrical charges?
Ans. Benjamin Franklin
5. A Reusable space rocket is called as?
Ans. Space shuttle
#DidYouKnow
Dogs have an amazing sense of hearing and can hear sounds at four times the distance than humans can.
Via @askmenow
Latest news:Yellow mealworms become first insect approved in EU as human food
Know more about:Mealworm